Goedkoop verhuizen

[row]

[span4]

Een verhuiswagen bestellen

Een verhuiswagen bestellen via De VerhuisTaxi is heel eenvoudig. Je vult de VerhuisTaxi-bestelformulier in en geeft aan naar welke adressen binnen ‘t Gooi gereden moet worden. Ook vragen wij wat je wensen zijn voor tijdstip en datum. Daarnaast is het goed als je ons ook vertelt wat je precies wilt vervoeren.

Nadat je ons VerhuisTaxi-bestelformulier hebt ingevuld, ontvang je een automatische bevestigingsmail en krijg je dezelfde dag nog een telefoontje van een van onze medewerkers. In dit gesprek spreken wij een tijdvak af van een half uur waarbinnen De VerhuisTaxi bij jou aankomt.

Afrekenen verhuisbusje

Na afloop van de verhuizing kun je bij de VerhuisTaxi-chauffeur contant afrekenen. Pinnen is vooralsnog niet mogelijk. Uiteraard ontvang je per e-mail een factuur voor je administratie inclusief BTW-specificatie.

Rijtijden/vervoerstijden

In principe rijden wij elke werkdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur ‘s avonds. Op zaterdag en zondag zijn onze rijtijden vanaf 09.00 uur tot 22.00 uur.

[button text=”Offerte aanvragen” link=”https://www.deverhuistaxi.nl/snel-bestellen/” style=”primary” size=”normal” target=”_self” display=”inline” class=”extra” icon=”no”]

[/span4]

[span4]

Prijzenlijst De VerhuisTaxi (per 2 uren)

De VerhuisTaxi is een van de goedkoopste verhuisbedrijven in Gooi en omstreken. Wij vervoeren al vanaf € 24,50 | minimale afname: 2 uren

prijzenlijst

Additionele kosten

  • Geen kilometers kosten binnen Hilversum
  • Aantal werkelijk gemaakte kilometers buiten Hilversum (x € 0,40)
  • Verhuislift € 60 (indien ingezet bij verhuizing)

Je kunt tijd en geld besparen door u spullen zelf te demonteren en te monteren, zelf de spullen in te pakken en zelf te zorgen voor extra mankracht.

Vragen?
Heb je vragen of is iets niet duidelijk? Wij zijn dagelijks bereikbaar vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur. Telefoon: (035) 622 11 22 of 06-122 688 72.

[/span4]

[/row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *