Vraag & Antwoord

Kan ik met meerdere personen meerijden?
Ja, dat kan. Afhankelijk van de gehuurde VerhuisTaxi kunnen 1 of 2 personen gratis meerijden.

Is het mogelijk meerdere adressen te bezoeken?
Ja, dat is mogelijk. Je kunt bij het bestellen van een VerhuisTaxi meerdere adressen opgeven. Per extra adres wordt een kilometervergoeding van €0,40 berekend.

Helpen jullie mee met boedel naar boven brengen?
Ja, geen enkel probleem. Wel hebben we een aantal voorwaarden. Zo bezorgen wij tot aan de 3e verdieping. Indien het te zware boedel betreft of bij te smalle en te steile trappen, zal een verhuislift worden ingezet. Houd er rekening mee dat een verhuislift vooraf gereserveerd dient te worden.

Kan ik pinnen?
Nee helaas. Het is alleen mogelijk contant te betalen. Eventueel kun je vooraf betalen via bankoverschrijving.

Rekenen jullie annuleringskosten?
Ja, tenzij je annuleert tot ‘s avonds 20.00 uur de dag voor verhuizing. Annuleringen kunnen uitsluitend per e-mail. Stuur annuleringen naar: Info@DeVerhuisTaxi.nl. Annuleer je later dan bovengenoemde tijd, dan brengen wij 85% annuleringskosten in rekening berekent over de totale kosten zoals in de offerte opgegeven.

Kan ik tussentijds wijzigingen doorgeven?
Geen probleem. Geef dit wel tijdig door. Stuur je bericht naar Info@DeVerhuisTaxi.nl of maak hiervoor gebruik van het contactformulier.

Rijden jullie ook buiten ’t Gooi?
Ja, dat doen wij ook als tenminste het vertrekadres binnen ’t Gooi bevindt. Bezorgadressen buiten ’t Gooi worden belast met extra rijkosten. Deze kosten zijn per geval afhankelijk. In de offerte zal de meerprijs worden opgenomen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Zijn jullie ook behulpzaam bij demonteren/monteren?
Ja, dat is mogelijk mits het gaat om eenvoudig montagewerk. Onze VerhuisTaxi-medewerkers hebben alle benodigde gereedschappen voor handen.

Kunnen jullie mij na afloop thuis afzetten?
Ja, in overleg.

Staat je antwoord er niet bij? Stuur deze vraag dan naar De VerhuisTaxi en maak hiervoor gebruik van het contactformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *